Mar 25, 2010, 2:43 PM

Упоен... 

  Poetry » East forms
592 0 14

Упоен спомен.

Жива рана - мечтата.

Приспана болка.

           ...

Скъсана вяра.

Тежки кръпки - истини.

Тропосан страхът.

          ...

Срязана тъга.

Пречистени мислите.

Събуждане. Звън...

 

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??