27.08.2013 г., 23:19 ч.

Урок по китара 

  Поезия » Еротична
1270 0 3


Докосвай всяка струна в мене,
грифа китарен леко плъзгай,
акордът ни тъй споделен е,
звучи в една красива тръпка...

Ще те науча как да свириш,
усещай ритъма небесен,
ръката ти дъха ми спира
със тази нежна, тиха песен.

Красива си, когато чуваш
шептящия ми огнен глас -
в куплетите изящно плуваш
и текста в миг забравям аз...

Ще сгуша твоята китара,
тъй бяла, с тяло на жена,
и пръстите ми ще запарят
в извивките на песента...

И блусов ритъм ще ни пали
и ще се лее във нощта –
от тоновете ще ни гали
вибратото на любовта...

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??