21.09.2011 г., 12:46 ч.

Усещал ли си 

  Поезия » Философска
524 0 11

Усещал ли си тишината в тебе -

не идват мисли,

истини

и думи…

Отпускаш се безпомощно  и дебнеш

как си отиват тихите минути…

Дори ги виждаш –

странни и големи,

оформени в охота непозната…

И няма смисъл да се бориш!

Ето –

душата е притихнала и няма…

Усещал ли си

всичко надалече –

материята,

цвета

и миризмата?

Потъваш в необятното,

където

сте само ти и Бога,

на земята…

 

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??