Усещам те
във всяка своя клетка.
В уханието си
на всеки миг.
Дори когато
си от мен далече,
пак тук си -
в мислите и в моя стих.
И даже в сънищата
ме прегръщаш
и чувствам
на целувките вкуса.
Където и да си
при мен се връщаш
и на мечтите ми
подаваш ти ръка.
И пак отключваме
най-светлите ни спомени
и пием истината-
живата вода
на вечността
от шарената стомна...
Благодаря ти,
че те има на света!
© Веселка Стойнева Всички права запазени
Благодаря