18.05.2014 г., 9:09 ч.  

Усещам Вярата у мен! 

  Поезия » Философска
287 0 0

Усещам Вярата у мен!

Сред хълмове и много листопади,
сред всевъзможни шеметни игри,
горя и нощ, и ден - на живи клади
с развети слънчеви коси!

А времената вечно са тревожни,
но рой лъчи огряват в паметта
и всички изходи са все възможни,
защото просто Вярваш във това!

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??