Играе си по тялото ми.
Усещам дори и най-лекия му полъх.
Морския бриз.
Лудетина.
Подготвя ме, сякаш ще ме обладае.
Оставям се в обятията му.
Нежен е и топъл.
Усеща желанията ми.
Не може да ми устои.
Разпилява косите ми.
Облива ме с ухания.
Отпускам се.
Пясъка пари под мен.
Не се съпротивлявам.
Спечели!
Негова съм!
Завинаги!
© Мая Всички права запазени