10.08.2005 г., 20:43 ч.

Усещане 

  Поезия
905 0 0

Докосни ме!
Усети вкуса на устните ми!
Нека ти покажа как страстно те обичам.
Погледни ме
и виж пламъчето в очите ми как играе -
като сутрешните лъчи на слънцето.
Чуй дъха ми и как всеки път спира като си до мен.
Усети как бие сърцето ми като се докоснеш до него.
Нека просто ти и аз да бъдем едно!

© Елена Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??