20.02.2005 г., 16:21 ч.

УСЕЩАНЕ 

  Поезия
1375 0 1

УСЕЩАНЕ

Вслушай се във шепота на тишината
как въздишка се отронва от сълзата
попарила със мъка розовия лист.

Вгледай се във дебрите на светлината
как разлива я в сребро луната
мрака да прогони тя.

Почувствай как сърцето ми за тебе бие
как душата ми от твойта пие
извор със вода-живот.

Кажи ми ти що значи думата любов
не е ли туй дълбок душевен зов
с който ражда се човека.

© Десислава Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ражда се, ражда се и все в любов ))
    Красиво е
Предложения
: ??:??