9.06.2011 г., 22:30 ч.

Усещане 

  Поезия » Любовна
625 0 5

С едничка ласка ще те разпозная,

от туй докосване ще полетя

и още нещо искам да призная -

със теб се чувствам истинска жена.

 

Показах мойте малки тайни,

със тях те преоткривам като мъж,

отнасяш ме във дълбини незнайни;

това усещане във мен задръж...

 

По-истински от всякога те имам,

не ме изпускаш и за миг в нощта,

със шепи всичко туй от теб ще вземам

и ще ти плащам с обичта.

 

И мога още много да направя,

поискай го, но само със сърце,

усещането, дето ни влудява,

е в сплетените ни с любов ръце.

 

И някога, ако за миг ти липсвам,

във мен ще зее съща празнота,

защото тебе като себе си усещам,

защото ни събра една съдба...

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??