28.04.2020 г., 11:09 ч.

Усещане за цялост си! 

  Поезия » Любовна
497 3 0

Сега стоя отново тук.

Където теб те няма още.

Където спира всеки звук,

освен на стоновете нощем.

Причуваш ми се. Непонятно.

Събирам те във всичко видимо. 

Дъжда в очите наобратно е - 

да не те изплаквам, като минало. 

Защото си ми съдбоносна. 

Усещане за цялост. И живот. 

До края искам да се омагьосваме, 

и клетви да ни стигат за любов. 

Но аз съм още много тук. 

И вляво нещо ме пристяга... 

Сърцето ми? От мъчна лудост, 

че Теб убийствено те няма... 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??