31.10.2011 г., 20:47 ч.

Усещане за един Първи ноември 

  Поезия » Гражданска
883 0 14

Ден
на Народните

Будители,
със заучени
речи
на ояли се

доволни,
сякаш всмукване
в блато –
пустословни,
лицемерни,
монотонни,
без ни учителя,
ни поета
да попитат
как я кара,
жив ли е…
Ден –
след кома
и пред нова,
с едва доловими
импулси…

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??