8.03.2021 г., 11:39 ч.

Усещане за жена 

  Поезия » Любовна, Друга
520 1 7

Пречувствие... Каква безбрежност.

Дълбока, чиста откровеност.

Реално- нереална сила,

пленяваща, изконно мила.

Омайваща, метаморфозна,

загадъчна и грациозна.

В обаяние различна,

екзотична, еротична,

но в едно е тя една -

    нежна, хубава жена.

 

Бляновете се редуват,

непринудено жадуват

в измерения далечни

огнеритъми сърдечни,

сливащи се със душите

на земите и звездите.

Съвършенство засияло,

сбрано във синхронно цяло,

лъхва с жива топлина

    нежна, хубава жена.

 

Сладостно и неизбежно,

сътворение надеждно,

ражда в новия ми ден

порива всеустремен.

Вярвам в твоя поглед- зов,

пълен с искрена любов.

Вярвам в жаркия ти танц

и в тихия ти сън, и транс,

във всичко твое... О, една -

    нежна, хубава жена!

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??