5.05.2015 г., 20:11 ч.

Усещане за жена 

  Поезия » Друга
646 0 8

Жадни устни, хладна чаша
палещо те питие.
Жена, сама във здрача.
Парфюм,
изящни колене.
Саксофон със дрезгав глас
възбужда тишината.
Блус.
Прехвърчащи искри
запалиха луната.


© Лъки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??