May 5, 2015, 8:11 PM

Усещане за жена 

  Poetry » Other
645 0 8

Жадни устни, хладна чаша
палещо те питие.
Жена, сама във здрача.
Парфюм,
изящни колене.
Саксофон със дрезгав глас
възбужда тишината.
Блус.
Прехвърчащи искри
запалиха луната.


© Лъки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??