27.09.2005 г., 6:29 ч.

Усещане за теб 

  Поезия
1147 0 3
Кървав залез ми целува раменете.
Ти ли си?
Нежен полъх милва ми страните.
Ти ли си?
Плисък на вълни ми шепне за любов.
Ти ли си?
Празен плаж и капка кръв на коленете.
Бил си тук.
Болиш ме като пясък във очите.
Бил си тук.
А вълноломът вика ме със твоя зов.
Стъпвам плахо в тихата вода.
Но вече няма те.
Морето се разля.

© Вяра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??