Sep 27, 2005, 6:29 AM

Усещане за теб 

  Poetry
1148 0 3
Кървав залез ми целува раменете.
Ти ли си?
Нежен полъх милва ми страните.
Ти ли си?
Плисък на вълни ми шепне за любов.
Ти ли си?
Празен плаж и капка кръв на коленете.
Бил си тук.
Болиш ме като пясък във очите.
Бил си тук.
А вълноломът вика ме със твоя зов.
Стъпвам плахо в тихата вода.
Но вече няма те.
Морето се разля.

© Вяра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??