16.11.2013 г., 14:13 ч.

Усет 

  Поезия
445 0 1
Изгубеното в мен усещане за време, 
за цвят, за сила, за какво ми дреме...
Навъсени усмивки, скрити чувства...
Погубена надежда, стая пуста...

Откъснатата страница на календара
и втора, трета... Все повтаря!
Намерени сълзи в аванс и писък...
И оглушителния "днес пропуснах..." списък...

Откраднатото днешно "Браво!"
и утрешната ми забрава...
Изтърканата с пръсти грешка
и болката от вчера, днеска...

Прошарените страници от думи
и миризмата на куршуми,
проправящи си път навътре,
към мойто и към твойто "утре"...

Избистрените разговори в мрака
и сладкото "Какво ни чака?"...
Отприщените малки тайни
и куп въпроси малотрайни...

Прокуденото ни огнище
и още много други... Вижте!
Изгубеното в мен усещане за време,
за цвят, за сила, за какво ми дреме...

© Йордан Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??