22.10.2016 г., 12:04 ч.

Усмихната нощ 

  Поезия » Любовна
792 0 2

                                                Усмихната нощ

 

Усмихната нощ аз ти пожелавам,

навън слънцето се скри, спусна се нощта.

Една усмивка аз ти подарявам,

ти гледаш ме защо така.

Ти казваш ми лека нощ преди, а и сега,

а аз усмихната ще добавя веднага.

Да сънуваш и се усмихваш неволно,

прекрасни сънища, смях и мечти,

да скачаш, любиш и обичаш волно,

с Любимия никога да не оставате Сами!

Сънят с усмивка за нашите деца,

за две прекрасни същества,

с малки,чисти и добри сърца!

Как скачат и се смеят покрай нас,

и как порастват час след час,

и ние ги прегръща ме тогаз,

тичаме заедно в полята, а сме в дома у нас!

Усмихнатата нощ вече си отива.                                                                        

Денят настъпва, тъмнината се скрива,

изгрява слънцето, светлината му отива.

И отвори очи и му се усмихни,

и даже да ти е тъжно дори,

прегърни любимия и го целуни.

Денят роди се отново, така до старини.

Борбата продължава с Тежкия живот, но ти му се усмихни!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??