26.04.2010 г., 10:44 ч.

Усмихни се... 

  Поезия
995 0 29

Усмихни се

преди да станеш

и повикай тихо съня.

Целуни го,

дори забравен,

преди да срещнеш деня.

 

Всеки сън

е писмо от съдбата.

Отвори го и прочети.

Ако хубав е -

с него танцувай.

Ако лош е, ù го върни.

 

Съблечи го,

след туй се обличай

и поуката му помни.

Всеки ден е

подарък от Бога,

а сънят пази ни от беди…

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??