18.11.2008 г., 17:42 ч.

Усмихни се 

  Поезия » Друга
712 0 5
Я се усмихни и не тъгувай,
смисъл няма, разбери!
Колкото и сълзи да проливаш,
все така ще те боли!

На живота радвай се и не унивай!
На омразата с усмивка отвърни!
Знай, че любовта с тебе е
и вечно с тебе ще върви!

И да плачеш още, всичко свършва,
по-добре поговори!
Ако си самичък в живота,
по-добре в стих го изрази!

Само ще те помоля да не плачеш
и усмивката на твоето лице да заблести!
Радвай се и смей се докато можеш,
а после със спомените остани!

© Димитрина Сургучева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??