1.03.2006 г., 11:12 ч.

Усмивка 

  Поезия
1321 0 6
Усмивка, казваш се сега
на хората със свойте стихове помагаш.
В душата ти е облачно и мрачно
погълнала си много от отровите на любовта!

Сега, когато истински обичаш
и тайничко за грешната любов копнееш,
затваряш си вратите на сърцето
и мислиш, че ще бъде за добро.

Отвори душата си, недей така!
Пробвай, за да разбереш.
Може с друга да е той сега,
но това не значи, че щастлив се чувства.

Дай на него - той да си реши.
Може тя за него да копнее, но незнаеш той какво желае.
Всички знаем:
Любовта е дадена за двама!!!

© Моника Николаева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??