Усмивката ми ти заличи
и сложих маската отново.
Не търси това, което сам унищожи.
Сега е късно да задаваш въпроси, защото
отговор един ще получиш - онази усмивка, която е гримаса.
Ти сам ще усетиш студенината, но знай че усмивката щастлива
няма да получиш отново.
Обърни се и си върви. Забрави!
Ти си вече чужд и непознат.
© Няма Всички права запазени
Поздрав!