3.12.2007 г., 19:16 ч.

Усмивка 

  Поезия » Любовна
621 0 6
   

Приласка ме с лазурна усмивка,

сърцето ми омагьоса, премалялото.

На очите ми скри я - във бялото,

и направи ме вечна щастливка.

 

Проправям си с нея път през блатата,

и пилее косите ми ласкаво вятърът,

а гласът ти ме владее, приятелю,

напред и нагоре издува платната...

 

И се спускам под слънцето парещо

и задвижен денят ми по релсите,

в коловози от щастие... розите

аромати ми пращат и галещи

сетивата... екстазно политам

след рояка от мисли и срещи...

и по ръба на устните нежни, горещи...

Приласка ме с онази усмивка!

 

30.11-03.12

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??