2.02.2015 г., 17:24 ч.

Усмивката 

  Поезия » Любовна
420 0 0

Усмивката, най-силното оръжие,

което те сразява, както гръм от небето,

защото може само тя,

на всекиго да стопли сърцето.

 

Усмивката, прави те щастлив,

щом наивно и по детски се смееш

и чувстваш се винаги жив,

усмихваш се и просто живееш!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??