Усмивката, най-силното оръжие,
което те сразява, както гръм от небето,
защото може само тя,
на всекиго да стопли сърцето.
Усмивката, прави те щастлив,
щом наивно и по детски се смееш
и чувстваш се винаги жив,
усмихваш се и просто живееш!
© Илия Левков All rights reserved.