14.02.2018 г., 20:48 ч.

Усмивката на младостта 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
283 1 2

Усмивката на младостта

В ъгъла на живота се усмихва младостта
и всичко преминава в сълзи и очакване.
Усмихва се младостта над забравата
сърцето ненаситно за твоята любов.
Ела, тръгни към моите обятия и не спирай.
Сърцето плаче за твоите нежни думи,
душата е болна за твоите ръце.
Тръгни не се замисляй, аз те чакам
нищо не мога да забравя като хубост,
като чувства, като нежност.
Топлите ти длани и сега ме галят,
и душата ми се изпълва с обич,
и радостта ме връща към нашето време,
към пейката за двама, към тръпките
политащи по цялото тяло.
Тръгни, не се бави, аз те искам
по-вече от първата среща.
Тръгни любов тръгни.
На колене те чакам, а ти подай ръце
и вдигни ме до себе си във вечността.

 

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??