13.03.2024 г., 11:33 ч.

Установи.... 

  Поезия
78 0 0

Установи това безумно бягство от истината.

Не си слаб. И имаш себе си…Поне веднъж

застани спокоен и гледащ.

 

Животът- и вятъра- ще се засмее властно

в лицето ти. И сърцето ти ще затанцува

по листите на оранжевото растение.

 

Установи това вдишване.

© Петър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??