Mar 13, 2024, 11:33 AM

Установи.... 

  Poetry
88 0 0

Установи това безумно бягство от истината.

Не си слаб. И имаш себе си…Поне веднъж

застани спокоен и гледащ.

 

Животът- и вятъра- ще се засмее властно

в лицето ти. И сърцето ти ще затанцува

по листите на оранжевото растение.

 

Установи това вдишване.

© Петър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??