16.08.2005 г., 7:40 ч.

Устни нестинарки /CefuleStev&JoannaVas/ 

  Поезия
814 0 0
А твоите устни са нестинарки,
нестинарки
заиграни по дъха ти,
по разголеният дъх
и смисъла,
търсещ пътеките във ритъма...

Разбулени са тайнствата
и непричвично,
в разтворените пръсти на дъха
едно ухание
вратите в теб разтваря
и води те през моята душа
като река,
която весело си тананика -
докосване,
неуловимо през ръка...

© Йоанна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??