29.04.2009 г., 21:01 ч.

Устни, но от лед 

  Поезия » Друга
475 0 1

Открих те, викайки,

                                 Любов.

 

Целунах те ,

потръпвайки от нежност.

 

Аз дишах тежко,

(тежко) дишаше и ти

 

Държах ръката ти.

(не исках да я пусна)

Попивах ласките.

(попиваше и ти)

 

Опитах устните ти.

...

 

... Устни, но от лед.

 

Потръпнах от студа,

                                       но

                                     не спрях до тук.

 

Аз търсех топлина.

 

Къде...

Къде я беше скрил?

 

Нима във скута уморен?

 

С ръце ли беше я прикрил?

 

... Или просто  бягаше от мен.

© Елмаз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми формата на стихотворението. А и финалът също ми допада. Хубав стих, определено.
Предложения
: ??:??