26.07.2008 г., 10:54 ч.

Утрин бяла 

  Поезия » Любовна
765 0 5

                 Утрин  бяла

 

Тъмнина. Сьс дъх и топлина,

останали за миг след твойто тяло.

Дълбока, хладна тишина.

Илюзии. Самотна утрин бяла.

© Марин Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??