Jul 26, 2008, 10:54 AM

Утрин бяла 

  Poetry » Love
772 0 5

                 Утрин  бяла

 

Тъмнина. Сьс дъх и топлина,

останали за миг след твойто тяло.

Дълбока, хладна тишина.

Илюзии. Самотна утрин бяла.

© Марин Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??