23.03.2010 г., 18:30 ч.

Утринна импресия 

  Поезия » Философска
527 0 0

У Т Р И Н Н А   И М П Р Е С И Я

 

златни дюни

златни вълни

златно ехо от пазвата на светлината

златни осъмнаха момчето и момичето на кея…

тишината с блестящи хриле

вдишва изгрева

приплисне в скалите

и въздъхне

 

а лекият бриз вече

холивудска шапка

върху тополите р а з п ъ в а

 

Дрехите показват към какво се стремиш, а не             

к а к ъ в  с и.

© Диана Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??