9.12.2015 г., 23:57 ч.

Утринна ласка 

  Поезия
355 0 6

 

 

Слънцето

с утринната си милувка

облаците изчерви,

с лъч Вечерницата близна,

тя трепна и се скри.

Между боровите клонки се промуши,

сред брезовите вейки се провря,

в опустелите гнезда надникна

и над слана проблясваща се спря.

 

… а тя от умиление

сълза проля.

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??