Dec 9, 2015, 11:57 PM

Утринна ласка 

  Poetry
354 0 6

 

 

Слънцето

с утринната си милувка

облаците изчерви,

с лъч Вечерницата близна,

тя трепна и се скри.

Между боровите клонки се промуши,

сред брезовите вейки се провря,

в опустелите гнезда надникна

и над слана проблясваща се спря.

 

… а тя от умиление

сълза проля.

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??