28.06.2006 г., 11:05 ч.

Утринна симфония 

  Поезия
698 0 10
Първо засвириха птиците в клоните,
пригласи им в тон синевата,
с трепет поеха цветята в саксиите,
тази симфония на зората!
От изток във розово небето добави
нежни звуци бонбонено сладки,
черно бели клавиши oт лястовици
разнесоха свойте минорни акорди!
Симфоничната утринна музика
се разнесе навред по земята!
Лека, ефирна, истинска класика!
В мажорно слънцето се издигна!

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??