25.12.2016 г., 20:50 ч.  

Утро 

  Поезия » Друга
443 1 1

Добро утро, хайде усмихни се!

Щастие дари, дори и да те боли.

В достоен ден за още приключения,

като в светлина за нови срещи.

 

Добре дошъл, прекрасен ден!

Хайде слънце, отвори очички.

Подари на непознат усмивка,

нека другите и те да са щастливи.

 

Не тъгувай за отминалите дни.

Остави, щастието да те преследва,

позволи му още днес в пълна сила,

да ти донесе бъдещо стремление!

© Юлиян Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??