14.11.2009 г., 22:18 ч.

Утро 

  Поезия » Пейзажна
528 1 3

Утро, посрещам те с радост,

с нежност на кротки вълни,

да няма в сърцето ми жалост,

да няма ранени души.

 

Утро, посрещам те с  чувство,

разпалило мойто сърце

за тебе ще дишам аз, утро,

протягам към тебе ръце.

 

Утро, обичам дъха ти

на искрена, дива любов,

усещам във мене сълзите

и огън да пламне готов.

 

Утро, посрещам те с вяра

 и чувствам страстта на лъчите,

пламък в небето догаря,

пресъхнаха вече сълзите...

© Може би закъсняла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??