18.02.2008 г., 14:33 ч.

утъпкана кожа 

  Поезия » Любовна
688 0 4

Целувай устните му.

Радвай се на това, което имаш.

Над душата ми пирувай.

Милвай лицето му и

остави следи

от пръстите си по

утъпканата от мен пътека.

Целувай утъпкана кожа,

преди тебе бях.

Следи от мене има навсякъде по него.

По утъпкания път към сърцето

вървиш, но вече

няма нищо там! 

© Софийската Софиянка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??