29.04.2008 г., 22:12 ч.

Уют 

  Поезия » Любовна
729 0 15
 

                            Уют

 

                     Денем

 

                     Белязана с целувка.

                     Разтворена в поглед.

                     Приютена в усмивка.

                     Твоите...

 

 

                     Нощем

 

                     Потънала в мисли.

                     Разперила пространства.

                     Сбъднала мечти.

                     Моите...

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??