11.01.2020 г., 0:19 ч.

Уют в душата 

  Поезия » Оди и поеми
1209 1 2

От дома ми по-уютно място няма.
Скрита съм зад няколко стени,
но усмивката ти ведра, блага
ме кара да си мисля : "Остани!"

 

Когато дойде светъл празник,
аз се моля близко ти до мен да си.
Когато е пред мен бездънна яма,
ти ръката ми да хванеш, запомни.

 

Всичко светло, тъй сакрално..
обич и подкрепа, мир и доброта.
Скрито е в сърцата ни потайно,
с думи то нарича се - човещина.

 

Огънят в душата се разпалва,
чувствам вече твоето присъствие и плам.
Любовта е между нас, тя надеждите подпалва
и сърцата ни човешки превръща в светъл храм.

© Александра Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??