18.04.2014 г., 19:58 ч.

Уютно ми е в твоите ръце 

  Поезия » Любовна
968 3 12

 

Уютно ми е в твоите ръце.
Прегръщаш ме и вече у дома съм.
Душата ми лети като перце,
през пръстите се стича като пясък

и влива се във твоята, трепти.
Усмивката ти кожата ми гали.
Безплътна съм, феерия почти.
Очите ми блестят като кристали,

окъпани от твоята любов.
Оглеждам се и зная, че си струва,
напук на понеделника суров.
Обичана съм, значи съществувам,

макар и само в твоите ръце.
Това ми стига - вече у дома съм.
Душата ми лети като перце,
през пръстите... Нататъка е ясно.

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??