''Искам да направя с теб това, което пролетта прави със черешите.''
Пабло Неруда
Забравих си очите върху теб.
Узряха вече всичките череши.
Ужасно ми е бедно в този свят.
Ужасно ми се иска да съм в тебе.
Калинково пълзя по слепоочието ти.
А в мислите ми се прекършват клони.
И просиявам в нямото небе,
жадувана от тебе... не разбра ли...?
А всъщност, лято е. При това горещо.
Забравих си светулката в ума ти...
Да помълчим, узряха всичките череши...
...
Ужасно много ми се иска да се любим...
~Endless~
видяха черешите...
Обич узряла.