Jun 11, 2012, 12:43 PM

Узряха 

  Poetry » Love
872 0 1
 
 

''Искам да направя с теб това, което пролетта прави със черешите.''                                          

                                                                                          Пабло Неруда



 

Забравих си очите върху теб.

Узряха вече всичките череши.

Ужасно ми е бедно в този свят.

Ужасно ми се иска да съм в тебе.

Калинково пълзя по слепоочието ти.

А в мислите ми се прекършват клони.

И просиявам в нямото небе,

жадувана от тебе... не разбра ли...?

А всъщност, лято е. При това горещо.

Забравих си светулката в ума ти...

Да помълчим, узряха всичките череши...

...

Ужасно много ми се иска да се любим...

 


~Endless~




© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Светулка и стих
    видяха черешите...
    Обич узряла.
Random works
: ??:??