6.02.2019 г., 0:46 ч.

В бездънието... 

  Поезия
406 2 1

В бездънието

на безсънието

една безпътна мисъл

без посока

плува...

 

В безсънието

на бездънието

едно сънено чувство

на повърхността

на Истината

неочаквано изплува...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??