Feb 6, 2019, 12:46 AM

В бездънието... 

  Poetry
407 2 1

В бездънието

на безсънието

една безпътна мисъл

без посока

плува...

 

В безсънието

на бездънието

едно сънено чувство

на повърхността

на Истината

неочаквано изплува...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??