Бях сигурна в един миг, че ме обичаш,
бях плакала със теб дори,
но този миг тъй кратък си отиде
в своя дом далечен от звезди.
Повярвах на щастието мимолетно,
но то във спомена застина,
в близостта на всяка вечност,
тъй краткотрайна и неповторима.
© Росица Димова Всички права запазени