Nov 23, 2012, 11:50 AM

В близостта на всяка вечност 

  Poetry » Love
466 0 2

Бях сигурна в един миг, че ме обичаш,

бях плакала със теб дори,

но този миг тъй кратък си отиде

в своя дом далечен от звезди.

 

Повярвах на щастието мимолетно,

но то във спомена застина,

в близостта на всяка вечност,

тъй краткотрайна и неповторима.

© Росица Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??