9.03.2013 г., 15:39 ч.

В Божия дом 

  Поезия » Друга
666 0 0

В Божия дом

 

1. Тоз Съветник, нам честит,
тъй чудесен - Бог Велик,
нас събра ни в дома Свой,
за хвала и радостен покой.

Там, където радост е,

там, където благост е,

мир, любов там все царят

под покров на благодат.

Припев: Ти ела, ти ела
               в дома Божий, при Отца./2

 

 

2. Дом небесни приготви,

Боже, с мъдрост ни дари

да достигнем вечността,

да докоснем ний Христа.

 Ангелите Си прати,
волята Си изяви,
сърцата освети,
чрез Духа ги обнови.

3. Вече нови в Христа,
пеем в дома на Отца,
с мир и хвала на уста
величаем Господа.
Там, където радост е,

там, където благост е,

мир, любов там веч царят

под покров на благодат.


 

 

© Станимира Азълова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??