18.10.2009 г., 20:25 ч.

В чужбина 

  Поезия » Бели стихове
1749 0 1


Зачервени очи и влажно лице,
някой с думи сърцето ти сече.
Злобен поглед убива радостта
и се питаш има ли още любов по света.
Къде замина, изостави всичко свидно
за едно късче злато, за едно бъдеще дивно.
Искаше слава , успехи големи,
защо не ги потърси по други пътеки.
Остави дом, семейство, приятели мили,
за да те тъпчат, обиждат още на млади години.

© Ди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??